FAQ

Česta pitanja

…i odgovori na njih.

Prve nedelje su treninzi upoznavanja i testiranje radi podele u grupe. Odmah nakon upisa, koordinator programa će mejlom kontaktirati sve nove članove i podeliti informacije sa upisa. Samo dođite na prvi sledeći trening i tada ćete biti raspoređeni u odgovarajuću grupu.

Štapove i ostalu opremu možete nabaviti u bolje snabdevenim sportskim radnjama.

U našem klubu godine nisu važne. Članovi i članice su retko mlađi od 27 godina, a najstariji imaju i do 77! Svako je do sada našao sebi idealno društvo za hodanje.

Da. Početni nivo prilagođen je apsolutnim početnicima. Čak i ako ste se bavili sportom poslednji put na fizičkom u srednjoj, pre 35 godina.

Da! Treninzi su namenjeni svima koji su godinama neaktivni, imaju zdravstvenih problema, ili problema sa zglobovima. Postoje početničke grupe prilagođene vašim potrebama, ne forsiramo se na treninzima već pratimo ritam polaznika i šta im odgovara. Jedini razlog da ne hodate jeste striktno uputstvo vašeg lekara da mirujete iz nekih drugih razloga.

Da. U Školi nordijskog hodanja dobijate program rada (plan treninga). On služi da onda kada ne možete da dođete na zajednički trening, hodanje odradite “za domaći”, u vreme i na mestu koje vama odgovara. Preko facebook i viber grupe ste na vezi sa svojim trenerom i grupom.

Treniramo 3 puta nedeljno. Treninzi traju do 1h, no kako postajete spremniji da hodate i duže distance, tako se vreme treninga povećava do 90 minuta.

Prijavi se

Iskoristi ovu šansu i rezerviši svoje mesto za novu sezonu!

Pišite nam

Pitanja, predlozi, sugestije, kritike…