Dobro nam došli

u Školu Nordijskog hodanja!

Hvala na prijavi za novu sezonu u Školi Nordijskog hodanja!

Nova sezona Škole nordijskog hodanja startuje početkom svakog meseca. 

Očekujte mejl / poziv našeg tima, a do tada:

Pratite nas na društvenim mrežama i počnite odbrojavanje!

  1. Pridružite se jednim klikom Viber zajednici 
  2. Zapratite nas na Fejsbuku i na Instagramu

Dešava se da pojedinci odluče da od ponedeljka (ili prvog u mesecu, sledeće godine, u sledećoj vezi) krenu sa promenom neke neželjene navike. Mnogi odustanu posle nekoliko nedelja aktivnog rada na sebi. Prestanak pušenja, zdrava ishrana, redovno vežbanje… hodanje. Iznova i iznova krenemo pa stanemo.

“Društveni dokaz” je fenomen, da ljudi koji se javno obavežu da će nešto uraditi, imaju nevidljivi pritisak (sami prema sebi) da ispune obećanje, kako ne bi ispali u očima drugih slabog karaktera.

Danas je vrlo lako da iskoristite ovaj fenomen u svoju korist! Jednostavno objavite na vašem Facebook profilu (ili pošaljite mejl ili SMS značajnim ljudima) da ste UPISALI ŠKOLU NORDIJSKOG HODANJA I DA NAMERAVATE DA ISTRAJETE DO DISTANCE OD 10K (ili nekog drugog cilja).

Još jedan dobar fazon za motivaciju jeste da se okružite ljudima koji će biti vaša podrška da istrajete u treningu. Ako ste u okruženju koje vrednuje zdrave stilove života, biće vam mnogo lakše da izgubite kilograme, zategnete se ili npr. prestanete da pušite.

Ovaj fenomen se zove “uticaj društvenih mreža”. Odilčan TED video govori o ovome.

Informišite i vaše roditelje/partnera/prijatelje/značajne pojedince i zatražite od njih podršku da ukoliko primete da se dvoumite budu u fazonu: “hajde hteo/la si to, idi na trening, završi Školu”, umesto “ma nećeš valjda sada na trening, hajde na kafu”.

Nadamo se da će vam ovi predlozi biti od koristi. Vidimo se uskoro!

Nordijac tim