BRC ŠKOLA NORDIJSKOG HODANJA ZA ZAPOSLENE

KORPORATIVNA PONUDA

Duboko verujemo da su aktivni zaposleni - najproduktivniji radnici! BRC Školu nordijskog hodanja možete priuštiti svojim zaposlenima besplatno ili kroz povoljnije uslove, a mi ćemo se postarati da ovaj vid njihove rekreacije doprinosi njihovom zdravlju (redovno vežbanje!) i osećaju lične vrednosti (završavanje trke kao postizanje cilja!).

Zašto nordijsko hodanje za zaposlene?

BRC Škola nordijskog hodanja za razliku od drugih oblika fizičkog kondicioniranja je pogodna zato što:

Svež vazduh

Iz kancelarije/kuće ne želiš da se preseliš u još jedan zatvoreni prostor. Program se izvodi napolju u potpunosti.

Kretanje

Iz sedećeg položaja u kojem provodimo vreme na poslu, važno je da se oslobodi pokret kroz hodanje. Program je ciljno orijentisan pa ćete za 4 meseca odraditi i prvu trku.

Inkluzivnost

Ako je fudbal pretežno za muškarce, a joga uglavnom za žene, tenis za spretnije... hodanje je za sve. Nordijsko hodanje je bazično, jednostavno i povoljno.

Deo šire priče korporativnog wellbeinga

Da li znate za "Serbia Business Run", seriju poslovnih trka na 5km i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji? Ovaj jedinstveni tim bilding u organizaciji je našeg kluba. U njemu učestvuje preko 600 kompanija i 10.000 zaposlenih iz cele Srbije! Sa vašim hodačima budite deo ovog masovnog pokreta aktivnih zaposlenih omogućujući svojim ljudima podršku u redovnom bavljenju sportom za sve zaposlene, nevezano od pola i starosti.

Zaposleni mogu trenirati zajedno sa građanstvom u standardnim terminima ili samostalno. Ako želite možemo vam oranizovati i privatnu grupu, samo za vas. Takav vid vežbanja do sada su uspešno završili menadžer iz Erste Bank-e i Mercator-a.

Iskustva kompanija

BRC grupni program omogućilo je svojim zaposlenima na desetina kompanija. Neki od njih su iznos školarine platili u potpunosti , a neki delimočno, gde je zaposleni doplatio 50% od iznosa.

Kompanije "Mercator S" i "Erste Bank" su za svoje zaposlene realizovali premium uslugu koja je podrazumevala ličnog trenenera i trening u zatvorenim grupama u terminima koji su odgovarali njihovom poslovnom ritmu (jutarnji termini 2 puta nedeljno u BRC Runners Hub-u).

Kompanija Mercator S trenirala je po premium programu BRC Škole trčanja u kojem smo za njihove zaposlene organizovali tim bilding kroz trčanje. Program je trajao 6 meseci i dešavao se 2 puta nedeljno ujutru pre posla. Naš tim je organizovao doručak posle treninga kao i pranje peškira, nabavku patika za trkače i edukativne sesije. Jednom rukom "ključ u ruke". Saznajte više o ovoj usluzi ovde.

Kompanija "Erste Bank" realizovala je svoj program tim bildinga kroz trčanje u BRC Runners Hub-u. Zaposleni Erste banke su kroz vođeni trening u Beogradu i Novom Sadu spremali Bečki maraton (centrala banke u Austriji) gde su želeli da se sa svojim kolegama susretnu kroz sportsku aktivnost. Nažalost panedemija COVID-19 ih je sprečila u ovom cilju.

Dva paketa

U zavisnosti od raspoloživog budžeta i interesovanja vaših zaposlenih možete da birate jedan od dva paketa.

STANDARD
BRC Škola nordijskog hodanja za aktivne zaposlene

Vaši zaposleni u standardnim terminima BRC Škole nordijskog hodanja po povoljnijim cenama. Možete platiti kompletnu školarinu ili određeni procenat školarine.

PREMIUM
BRC WalkTogether za najbolji tim bilding

Trening u vašim terminima, sa vašim trenerom i ciljanom trkom koju prolazite kao tim. Naše obećanje: kroz trenažni proces izlazite kao jači tim.

BRC program treninga se završava zajedničkim nastupom na trci na kojoj zaposleni učestvuju u majicama kompanije, što je odličan način promocija vaše firme kroz inovativan i autentičan CSR. Ova vrsta interne komunikacije prema kompaniji doprinosi boljem employee brendingu vaše kompanije.

Naša agencija vam može uraditi čitavu pripremu nastupa vaše kompanije na trci: od rezervacije mesta i dostave startnih paketa, savetovanja, do izrade majica i opreme za trening, pa sve do oporavka vaših trkača.

Pozovite nas i zakažite sastanak za prezentaciju programa u vašoj kompaniji!

Dragoljub Milosavljević
Direktor
dragoljub@trcanje.rs
066 303 633

×