TRENERSKI TIM

Upoznajte nas!

Marko Mihailović, koordinator programa

"Prao ruke u Moravi" pre upisa na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, gde je diplomirao na temu "Socio-ekonomski uslovi života i uspeh vrhunskih sportista". Veliki stručnjak sa raznovrsnim iskustvom u radu. Radio kao trener u BRC-u na više programa (trčanje, nordijsko hodanje, fitnes). Obožava subotu zbog Argentina sa Ekipom. 😊🦚

Natalija Laptošević, Instruktorka & Community Manager

Natalija je zaljubljenik u fizičku aktivnost, bilo da je to plivanje, biciklizam, planinarenje. Uživa u prirodi i uvek je raspoložena za avanture, zbog čega je i završila u Beogradskom trkačkom klubu kao polumaratonka. Radi kao instruktorka nordijskog hodanja u BRC-u i community manager-ka ovog programa.

Minja Gatić, Instruktorka

Zaljubljenik je u sportsku avanturu koja u njenom slučaju traje jako dugo. Student četvrte godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na smeru Rekreacija. Njeno iskustvo bazira se na aktivnostima kao što su ples, plivanje, skijanje, odbojka, a najskorije se oprobala u cross fit-u. Osim što je trener Nordijskog hodanja, radi u školici plivanja i uživa u radu kako sa decom tako i sa odraslima.

Stefan Mladenović, Instruktor

Stefanovo iskustvo u vođenim, individualnim i grupnim treninzima rekreativaca čini ga prilagodljivim i manjim i većim grupama nordijaca. Nakon sportske gimnazije, diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na smeru Kondicija, gde će uskoro i masterirati. Zaljubljenik je u košarku, biciklizam, trčanje, plivanje, skijanje, motosport i fudbal.

Marija Komatina, Instruktorka

Marija je veliki obožavalac sporta i svakog vida fizičke aktivnosti. Na završetku je Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i član Kreativnog centra u okviru istog. Od detinjstva je iskazivala ogromnu ljubav prema sportu, trenirajući i oprobavajući se kroz raznovrsne aktivnosti poput plivanja, tenisa, odbojke, aikida. Poslednjih nekoliko godina se bavi crossfitom, gde konstantno radi na usavršavanju brojnih tehnika za izvođenje vežbi i zaista uživa u takvom načinu treninga. Obožava duge i brze šetnje uz reku, more, po planini, a najviše kada je okružena ljudima. Raspoložena za razgovor o brojnim temama i uvek se raduje da čuje neke nove priče. Pozitivna je i jedna od stvari oko kojih se najviše trudi jeste da upravo svu svoju energiju uspe da prenese na druge. 

Leave a Reply

×