Upoznajte nas!

Trenerski tim

Instruktorka

Milica Živanović

Koordinatorka programa

Dragana Vukov

Instruktor

Ivan Putniković

Instruktorka

Milica Živanović

Od vrletnih i (ne)gostoljubivih obronaka Tare, do atletskih staza širom Srbije, kretanje je obeležilo proteklu deceniju Miličinog života. Odrastanje i stasavanje u svestranu ličnost oduvek je bilo neraskidivo povezano sa kretanjem. Nakon 10 godina takmičenja, Milica je odlučila da upozna i rekreativnu stranu sporta i treniranja. Nakon godinu dana u BRC Školi trčanja, priroda njene ličnost je odvela pravo put nordijskog hodanja.

To za nju ne predsavlja puko kretanje i sagorevanje kalorija. Stvaranje zdravih navika i rutine i fizička spremnost, postizanje željenog zdravstvenog stanja, jesu stvari do kojih će se nordijskim hodanjem zasigurno doći. Međutim, važno je naglasiti i onu stranu nordijskog hodanja koja se golim okom ne vidi – atmosferu, okruženje koje motiviše i pokreće ka razvoju, zajednicu ljudi koja se pokreće iskrenim porivom za zdravijim i boljim životom!

Koordinatorka programa

Dragana Vukov

Sa vode prešla na kopno, a kajakaško veslo zamenila nordijskim štapovima. Nakon diplomiranja na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, upustila se u vode fizioterapije. Potajno se nada da će se jedan nordijski izlet organizovati u Parizu. Osmehom ublažava mukotrpne treninge.

Instruktor

Ivan Putniković

Trener/roker na nordijskom hodanju. Znate onaj osećaj kad ste na bini? E baš taj osećaj ne znam, ali ga zamišljam. 😁 Završio sam sportsku akademiju, jer pored rokenrola moja strast su skijanje, džudo i igranje klikera. Kao što moje prezime govori da je putnik u meni još odavnina, ima tu istine. Skakao sam iz aviona bez padobrana, plivao sa ajkulama, prao zube mački i svašta nešto…

Kada i gde startujemo?

Nova grupa Škole Nordijskog hodanja počinje u aprilu i traje do kraja jula!

UPIS će se održati u nedelju 02. aprila.

Prijavi se

Iskoristi ovu šansu i rezerviši svoje mesto za jesenju sezonu. Sledeća prilika tek na proleće!

* obavezna polja

Pišite nam

Pitanja, predlozi, sugestije, kritike…